Новини от сайта

Пояснение за достъп на студентите до Microsoft Office 365

от доц. д-р Димитър Минчев -

Уважаеми студенти,

всеки студент на Бургаския свободен университет разполага с акаунт за достъп до пакета с облачни услуги Microsoft Оffice 365, който Ви предоставя множество уеб продукти, както и напълно легално инсталационно копие на пакета Microsoft Office 365. Този пакет може да ползвате на до 5 устройства и включва продуктите: Word, Excel и PowerPoint.

Достъп до облачните услуги от пакета Microsoft Оffice 365 може да получите или през сайта: https://www.office365.com и/или през платформата за електронно обучение на БСУ (Moodle), достъпна в Интернет на адрес: https://moodle.bfu.bg .

За да се идентифицирате в Microsoft:

1. За потребител използвайте своята университетска електронна поща, която има следния вид: [факултетен номер]@students.bfu.bg .

2. За парола влезте в платформата за електронни услуги на БСУ, достъпна в Интернет на адрес: https://e-services.bfu.bg. Там ще получите Вашата временна парола за достъп.

При първоначално влизане е необходимо да направите еднократни настройки на акаунта си: да зададете своята постоянна парола, работен език и часова зона, както и мобилен телефон и/или електронна поща за допълнителна сигурност.

Препоръчително е при използване на платформата за електронно обучение на БСУ да свържете своя Moodle потребител с Microsoft Account потребителя от БСУ, които сте получили от електронните услуги. За целта натиснете линка Office 365 connection settings, изберете опция Link your Moodle and Office 365 accounts. На първата страница в Мудъл, в дясно и най-долу в новините, има допълнителни инструкции.

В продукта Microsoft Teams ще имате възможност да осъществите комуникация с Вашите преподаватели, които ще отговорят на въпросите ви относно дисциплината, която изучавате.

Пожелавам Ви приятна дистанционна работа и бъдете здрави.

Microsoft Office 365

от доц. д-р Димитър Минчев -

Уважаеми колеги,

На 21.03.2020 г. пуснахме в експлоатация интеграция на платформата за електронно обучение Moodle на БСУ и Microsoft Office 365. В дясното меню ще видите блок Microsoft, който Ви предоставя възможността да се възползвате от облачните услуги от пакета Microsoft Office 365.

За да се възползвате от всички предлагани облачни услуги от пакета Microsoft Office 365, е необходимо да свържете Вашия Moodle потребител с Microsoft Account потребителя от БСУ. За целта натиснете линка Office 365 connection settings, изберете опция Link your Moodle and Office 365 accounts.

Уважаеми Преподаватели, за да се идентифицирате в Microsoft, използвайте електронната поща от БСУ.

Уважаеми Студенти, за да се идентифицирате в Microsoft, използвайте университетска електронна поща: [факултетен номер]@students.bfu.bg. Влезте в електронните услуги на БСУ, за да получите Вашата първоначална временна парола за достъп.

Бъдете здрави и приятна дистанционна работа!

Актуализация: 27.03.2020 г.

Attachment E-services New.png

Съобщение

от доц. д-р Димитър Минчев -

Уважаеми колеги,

Със заповед на Президента на БСУ, считано от 13.03.2020 г. сградата на университета се затваря за студенти и външни лица.

Предстоящите изпити се отменят, като ще бъдат планирани допълнително за друга дата.

Кандидатстудентските изпити през м. Март ще се проведат на датата през м. Април.

Учебните занятия ще се провеждат дистанционно според следните указания за достъпа до платформата за електронно обучение.

Администрацията ще работи, като всички въпроси ще бъдат решавани по телефона, електронната поща или чрез платформата Електронни услуги.

Проверявайте за новости в профила си в Електронни услуги.

По-стари теми...