Новини от сайта

Пояснение за достъп до Microsoft Office 365

Пояснение за достъп до Microsoft Office 365

от доц. д-р Димитър Минчев -
Number of replies: 0

Всеки студент на Бургаския свободен университет разполага с акаунт за достъп до пакета с облачни услуги Microsoft Оffice 365, който Ви предоставя множество уеб продукти, както и напълно легално инсталационно копие на пакета Microsoft Office 365. Този пакет може да ползвате на до 5 устройства и включва продуктите: Word, Excel и PowerPoint.

Достъп до облачните услуги от пакета Microsoft Оffice 365 може да получите или през сайта: https://www.office.com и/или през платформата за електронно обучение на БСУ (Moodle), достъпна в Интернет на адрес: https://moodle.bfu.bg.

За да се идентифицирате в Microsoft:

1. За потребител използвайте своята университетска електронна поща, която има следния вид: [факултетен номер]@students.bfu.bg.

2. За парола влезте в платформата за електронни услуги на БСУ, достъпна в Интернет на адрес: https://e-services.bfu.bg. Там ще получите Вашата временна парола за достъп.

При първоначално влизане е необходимо да направите еднократни настройки на акаунта си: да зададете своята постоянна парола, работен език и часова зона, както и мобилен телефон и/или електронна поща за допълнителна сигурност.

Препоръчително е при използване на платформата за електронно обучение на БСУ да свържете своя Moodle потребител с Microsoft Account потребителя от БСУ, които сте получили от електронните услуги. За целта натиснете линка Office 365 connection settings, изберете опция Link your Moodle and Office 365 accounts. На първата страница в Мудъл, в дясно и най-долу в новините, има допълнителни инструкции.

В продукта Microsoft Teams ще имате възможност да осъществите комуникация с Вашите преподаватели, които ще отговорят на въпросите ви относно дисциплината, която изучавате.

Пожелавам Ви приятна дистанционна работа и бъдете здрави.